faq

TERMENI ȘI CONDIȚII

Companie: RO DISTRIBUTION 2000 SRL  
Identificare: Jo3/348/2000 - RO13243060  
Adresa: Piteşti, str. Fraţii Goleşti, bl. S8, sc. A, et. 7, ap. 30, judeţul Argeş  
Call Center: 0742.95.95.95  
E-mail: office@rodistribution.com
TERMENI ȘI CONDIȚII
GENERALITĂȚI
Termenii si conditiile generale de mai jos se vor aplica vanzarilor de catre RO DISTRIBUTION 2000 S.R.L. (denumit in continuare “Vanzatorul” sau “RO DISTRIBUTION”), prin intermediul magazinului virtual/website-ul www.taffix.ro catre Cumparator, persoana fizica sau juridica, dupa caz (denumita in continuare “Cumparatorul”), a bunurilor afisate pe site-ul Vanzatorului, precum si furnizarii serviciilor adiacente prestate de catre Vanzator (de ex. Servicii de livrare).
Marfurile ce fac obiectul comertului prin intermediul prezentului website vor fi denumite in continuare “bunurile” sau “produsele”. Prin incheierea contractului de vanzare la distanta (in cazul in care exista, bifarea casutei cu ”Am citit Termenii si Conditiile RO DISTRIBUTION 2000 SRL” inainte de lansarea comenzii sau de plata acesteia), de catre Cumparator cu Vanzatorul, Cumparatorul declara ca accepta in mod expres termenii si conditiile de mai jos si se obliga la respectarea acestora.

De asemenea, folosirea, accesarea, utilizarea sau navigarea pe acest site de catre vizitatori si utilizatori implica acceptarea termenilor si conditiilor prevazute mai jos.

Vanzator– RO DISTRIBUTION 2000 SRL


Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau completeaza datele in formularul comanda rapida si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre RO DISTRIBUTION 2000 SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre RO DISTRIBUTION 2000 SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite (Wishlist)– sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”). Listele pot fi:

Publice (in anumite situatii): orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site . Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau sectiunea Favorite;

Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia sau alte tipuri de comunicari (spre ex marketing) in cazul in care Cumparatorul/Utilizatorul si-a dat acordul pentru comunicari comerciale prin bifarea casutei aferente.

 Site – magazinul online gazduit la adresa web www.taffix.ro

 Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat. Pe acest site se gasesc produsele Taffix.

 Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 – date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 Review (aceasta optiune nu este implementata inca pe site) – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

 Rating (aceasta optiune nu este implementata inca pe site) – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

 Comentariu (aceasta optiune nu este implementata inc pe site) – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

 Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

 Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

 Document – prezentele Termene si Conditii.

 Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre RO DISTRIBUTION 2000 SRL, Cumparatorului, prin utilizarea mijloacelor bancare inclusiv serviciille procesatorilor de carduri agreati de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Imagini ale bunurilor/produselor – Toate imaginile (atat cele printate cat si cele de pe website-ul Vanzatorului) sunt prezentate cu titlu informativ si au scopul de a da o reprezentare aproximativa a produselor.

PREAMBUL

Cumparatorul intelege ca TAFFIX este un produs de preventie si nu se substituie recomandarilor facute de autoritatile sanitare.
Cumparatorul declara ca a citit prospectul disponibil pe site-ul taffix.ro in josul primei pagini.
Cumparatorul declara ca a parcurs informatiile prezentate pe site si intelege ca TAFFIX este o masura suplimentara de protectie care in combinatie cu masurile recomandate de autoritatile sanitare poate reduce riscul de contaminare/infectare cu virusuri.
CUMPARATORUL intelege ca nu-l poate face responsabil in cazul unei infectari cu virusuri pe VANZATOR!
Cumparatorul intelege ca TAFFIX se foloseste in mod intermitent, discontinuu si doar in cazul in care se expune unor posibile contaminari/infectari cu virusuri cum ar fi supermarketuri, malluri, mijloace de transport in comun, slujbe religioase, etc. si de maxim 3 ori intr-o, zi cate un puf in fiecare nara.  
II. Etape tehnice pentru incheierea contractului
Folosind meniul aferent categoriilor si subcategoriilor, Cumparatorul navigheaza pana gaseste produsul care se potriveste dorintelor si necesitatilor sale. De asemenea, cautarea produselor se poate face si prin folosirea campurilor de cautare. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul site -ului, postei electronice si/sau SMS a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

A. Selectare produs Pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi, se apasa butonul “adauga in cos” Dupa adaugarea unui produs in cos, Cumparatorul va fi redirectionat in cosul de cumparaturi, unde poate actualiza cantitatea produselor adaugate in cos sau elimina produse din cosul de cumparaturi. Din cos poate finaliza comanda sau se poate intoarce in magazin pentru continuarea cumparaturilor. Valoarea costului de livrare se adauga automat la valoarea comenzii. Costul pentru transportul produselor poate varia in functie de modalitatea de livrare aleasa de catre Cumparator, precum si de localitatea de destinatie.

B. Trimiterea comenzii Daca are deja cont in magazinul online al Vanzatorului, Cumparatorul se poate autentifica cu adresa de email sau username (nickname) si parola pentru a folosi informatiile privind livrarea si facturarea existente in cont. Daca nu are cont, Cumparatorul isi poate crea un cont nou completand datele necesare sau poate opta pentru “trimite comanda fara sa te inregistrezi” - comanda rapida, fara a isi crea un cont pe site-ul Vanzatorului.

C. Facturare In urmatoarea faza, Cumparatorul va trebui sa completeze datele de facturare. Astfel, are optiunea de a comanda in calitate de persoana fizica, juridica sau asociatie, prin completarea campurilor aferente tipului de persoana. Daca adresa de facturare difera de adresa de livrare, se debifeaza optiunea:
 -La fel ca adresa de expediere
- Folosește o adresă de facturare diferită si se introduce o adresa de livrare noua.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului sumarul Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de RO DISTRIBUTION 2000 SRL, in format electronic, prin adaugarea acestuia in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul. In mod curent Vanzatorul va adauga un exemplar tiparit al facturii in colet pentru a fi livrata impreuna cu marfa comandata. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca sumarul comenzii si/sau factura in format electronic prin adaugarea acestora de catre RO DISTRIBUTION 2000 SRL in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

D. Alegerea modalitatii de livrare La completarea unei comenzi, Cumparatorul are posibilitatea de a-si alege modalitatea de livrare. Modalitatile de livrare pe care RO DISTRIBUTION le pune la dispozitie Cumparatorilor sai sunt/este: - livrarea prin curier pentru anumite produse selectate de Vanzator . Bunurile vandute de catre RO DISTRIBUTION vor fi ambalate corespunzatoar si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul livreaza Bunurilor si Serviciile numai pe teritoriul Romaniei si numai in zonele in care firmele de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza au acoperire.

E. Alegerea modalitatii de plata. In functie de modalitatea de livrare, RO DISTRIBUTION va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
-Ramburs pentru livrarea prin curier
-Online prin card bancar
-Ordin de plata bancar Vanzatorul va emite, pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de Cumparator, o factura pentru bunurile livrate.

F. Finalizare comanda Dupa ce Cumparatorul a ales modalitatea de livrare, acesta are posibilitatea sa revizuiasca comanda apasand butonul Revizuieste Comanda! Cumparatorului ii va fi afisat pe site sumarul comenzii, detaliile de plata si cele de livrare. Urmatorul pas este de a finaliza comanda prin apasarea butonului „Finalizeaza comanda”. In cazul in care apare pe sumarul comenzii solicitarea de a bifa optiunea "Sunt de acord cu Termenii si Conditiile", Cumparatorul va putea finaliza comanda doar bifand aceasta optiune. In cazul in care din diverse motive aceasta optiune nu este vizibila se considera ca Finalizarea comenzii de catre Cumparator este o acceptare tacita a prezentului document „Termeni si Conditii”. Dupa apasarea butonului Finalizeaza comanda, aceasta va intra in curs de procesare. Dupa trimiterea comenzii, Cumparatorul va primi un email de confirmare din partea Vanzatorului, referitor la receptionarea comenzii. In cazul in care Cumparatorul nu primeste aceasta confirmare , acesta este sfatuit sa verifice sectiunea SPAM din casuta de email. Ulterior,Vanzatorul va mai transmite un email de confirmare a procesarii comenzii lansate de catre Client. Odata lansata comanda online, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al Vanzatorului. Orice comanda confirmata de Vanzator, implica Vanzatorul si Cumparatorul intr-un contract la distanta. Momentul încheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare din partea Vanzatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 a. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 b. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de RO DISTRIBUTION 2000 SRL, in cazul platii online;
 c. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 d. lipsa produsului din stocul Vanzatorului; e. alte cauze ce tin de legislatie sau bunele uzante comerciale;  
III. Preturi
Preturile afisate sunt bazate pe costurile curente ale produselor comercializate si includ TVA. TVA apare explicit la momentul vizualizarii cosului de cumparaturi/comenzii pe site-ul Vanzatorului si este conform legislatiei in vigoare la data comenzii.
Niciun produs nu are costul de livrare inclus in pret. Livrarea produselor la adresa indicata de Cumparator se va face cu achitarea costurilor aferente, la care se va aplica TVA. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe website, nefiind obligat sa anunte in prealabil intentia de modificare a acestora.
Cu toate acestea, Vanzatorul nu va modifica in nicio situatie preturile unei comenzi active si pentru care a fost incasat pretul de la Cumparator.
In cazul in care pretul unor produse comandate dar neachitate, se schimba, Vanzatorul va trimite o notificare prin care il va informa pe Cumparator, care va avea posibilitatea de a se retrage prin transmiterea unei instiintari Vanzatorului in termen de 48 de ore de la primirea notificarii cu privire la modificarea pretului. Lipsa răspunsului la notificare in termen de 48 de ore va duce la anularea comenzii. Pretul comunicat la data confirmarii comenzii va include toate taxele aplicabile, precum si pretul aferent serviciilor de transport/curierat. Costul de transport este mentionat separat.

A. Plata
Comenzile se achita integral inainte de livrare prin instrument bancar de plata (card, PayPal, etc) sau cu numerar la livrare .
IV. Orarul de functionare. Livrare.
Comenzile pot fi plasate online 24 de ore din 24, 7 zile din 7, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul 9-17. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Orarul de functionare este 9-17 de luni pana vineri.

 A. Durata de livrare Bunurile comandate, daca acest lucru este posibil, vor fi eliberate din depozit pentru livrare in mod normal in 24 ore/2 zile lucratoare, cu exceptia zilei in care s-a efectuat comanda si vor fi trimise doar la adresa indicata de Cumparator. Durata de livrare a bunurilor depinde de adresa de livrare indicata, conditiile meteo, si alti factori si va fi comunicata de catre Vanzator Cumparatorului. Livrarea de catre firmele de curierat va avea loc in mod normal in intervalul luni-vineri intre 9.00 si 18.00. Orice date care sunt fixate pentru livrarea bunurilor sunt aproximative si Vanzatorul nu va fi responsabil pentru orice intarziere, indiferent care a fost cauza acestui fapt. Bunurile pot fi livrate de Vanzator inaintea datei de livrare fixate, cu respectarea obligatiei de informare prealabila a Cumparatorului. Daca Vanzatorul nu are posibilitatea, din orice motiv, de a trimite bunurile comandate de Cumparator (si aflate in stoc) in 14 zile de la efectuarea comenzii, Cumparatorul are dreptul de a anula comanda, iar Vanzatorul va rambursa orice sume platite de Cumparator pentru aceste bunuri. Vanzatorul nu va fi responsabil de niciun fel de pierderi suferite de Cumparator pentru livrari intarziate sau imposibilitatea efectuarii livrarii din motive ce tin de Cumparator. In cazul in care Cumparatorul sau un reprezentant al acestuia nu este la adresa indicata pentru livrare, facand imposibila predarea bunurilor de catre personalul de livrare, costurile de retur vor fi achitate de Cumparator Vanzatorului in termen de 5 zile de la emiterea facturii aferente. Daca Cumparatorul va face o solicitare de revenire pentru livrarea bunurilor, acesta va putea fi obligat la achitarea catre Vanzator, inainte de livrare, a unui nou cost de transport.

 B. Orar. Conditii tehnice Livrarile sunt efectuate, de luni pana vineri, intre orele 9 si 18. Cumparatorul poate specifica o data de livrare preferata, urmand ca Vanzatorul sa ajusteze pe cat posibil livrarea in functie de programul Cumparatorului, fara costuri suplimentare.  
V. Promotiile sunt valabile:
- pentru perioadele limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;

- in limitele stocurilor disponibile. RO DISTRIBUTION 2000 SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din eroare sau pe website-uri partenere. RO DISTRIBUTION 2000 SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului. RO DISTRIBUTION 2000 SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si de contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.  
VI. Confidentialitate
Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la Vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese. Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre Cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea Cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului prealabil al utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informatie furnizata de catre Cumparator prin intermediul site-ului www.taffix.ro De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la Cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la Cumparator.

Atunci cand utilizeaza website-ul Vanzatorului, utilizatorul / Cumparatorul va furniza Vanzatorului informatii personale pe care aceasta le va folosi doar in completarea comenzii, in pregatirea livrarii, in caz de nelamuriri care pot aparea si in informarea Cumparatorului cu privire la orice oferte speciale sau noi game de produse.  
VII. Transferul proprietatii
Transferul proprietatii asupra produselor va opera la data incasarii pretului acestora de catre Vanzator, iar transferul riscurilor aferente acestuia va opera la data predarii efective catre Cumparator.
VIII. Exercitarea dreptului de retragere. Acceptarea bunurilor si politica de retur
Cumparatorul va refuza bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda: acestea includ doar caracteristici fizico-chimice si de aspect. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, prevederi contractuale aplicabile doar cumparatorilor persoane fizice si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele comandate si achizitionate online fie livrate de catre Vanzator.

 Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de la reprezentantul firmei de curierat/transportator. Aceasta data poate fi verificata si demonstrata prin documentele de livrare inmanate de curier/transportator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). 

Cumparatorul va trebui sa suporte costurile suplimentare aferente returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

Returul produselor se face in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii produselor, in baza unei instiintari pe email office@taffix.ro sau telefonic la numerele afisate pe site-ul www.taffix.ro. Pentru a fi luat in considerare, instiintarea de retur poate fi trimisa cel mai tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

Astfel, potrivit LEGII, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a BUNULUI. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea transmite acest lucru pe email office@taffix.ro In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Rambursarea sumelor catre Client/Cumparator se va face in contul bancar indicat obligatoriu de catre Cumparator in Instiintarea de Retur in maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea fizica a produselor in depozitul RO DISTRIBUTION 2000 SRL. In functie de modalitatea de livrare a produselor selectata de Cumparator, suma rambursata va fi egala cu suma rezultata prin retinerea de catre Vanzator, din pretul achitat de Cumaprator, a sumelor aferente cheltuielilor de transport si livrare. Restituirea sumelor incasate, in cazul in care Cumparatorul nu doreste un alt produs, se va face prin transfer bancar, in contul indicat in scris pe Formularul de Retur de catre Cumparator.

Nu pot fi returnate BUNURI care:
 - depasesc termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii;
 - Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
 - au facut obiectul unei lichidari finale de stoc, in urma careia Cumparatorul a beneficiat de o reducere a pretului;
 - prezinta urme de lovire sau deteriorare;
 - Bunuri al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

 Produsele vor fi obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta intiala, intacte (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire), produsele sunt nedeteriorate, nefolosite, nu prezinta urme de adeziv sau alte asemenea substante. Acestea se returneaza in unitatea de ambalare (pachet, cutie etc), si vor fi insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate, precum si de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie . Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului. VANZATORUL isi rezerva dreptul de a fotografia sau a face inregistrari video asupra BUNULUI returnat in momentul primirii returului ca proba in caz ca este evident ca BUNUL returnat nu indeplineste conditiile de retur de mai sus. In cazul respingerii returului , CUMPARATORUL este indreptatit la a i se arata aceste inregistrari.

 In cazul comenzilor la distanta returul marfii nu se poate efectua pentru o anumita pozitie din comanda/factura.

 Nu se accepta retururi partiale dintr-o anumita pozitie din factura.

 Returnarea integrala a contravalorii achitate se va face numai in cazul in care produsele sunt in stare corespunzatoare.

 Deteriorarea produsului cauzata de Cumparator sau de folosirea necorespunzatoare a produsului va fi suportata de Cumparator, iar produsele respective nu vor putea face obiectul returului. Daca produsul a fost utilizat de catre Cumparator si nu mai poate fi returnat in stare corespunzatoare, RO DISTRIBUTION 2000 SRL nu va putea returna contravaloarea acestuia.

 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului daca acesta a fost platit de CUMPARATOR, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.  
IX. Forta majora
Nici una dintre Parti nu va fi raspunzatoare fata de cealalta Parte pentru neexecutarea obligatiilor rezultate din prezentul Contract, in situatia in care aceasta neexecutare a fost cauzata de forta majora.
In ipoteza interventiei unui caz de forta majora, Partea interesata sa il invoce este datoare sa ia toate masurile in mod rezonabil necesare pentru inlaturarea consecintelor fortei majore si sa notifice aparitia cazului de forta majora celeilalte Parti in termen de 5 zile.
Incalcarea acestor indatoriri inlatura efectele fortei majore asupra Contractului, Partea vinovata ramanand obligata sa raspunda pentru neindeplinirea obligatiilor sale. In cazul in care efectele fortei majore dureaza mai mult de 15 de zile, oricare dintre Parti are posibilitatea denuntarii unilaterale a Contractului, fara nicio penalitate pentru niciuna dintre Parti.
X. Litigii. Legea aplicabila
Orice litigii aparute intre Cumparator si RO DISTRIBUTION vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, solutionarea va reveni instantelor de judecata competente din Bucuresti. Reglementarile legale privind solutionarea oricaror Reclamatii:
 1. www.anpc.ro
 2. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, va rugam sa transmiteti un email la office@rodistribution.com , raspundem in maxim 48h (exceptand weekend-ul si zilele de sarbatoare legala).  
XI. Garantia de conformitate
Pentru produsele comercializate de Vanzator catre Cumparator este valabil Certificatul de Conformitate CE CE-Registration Number DE/CA09/0760/N18/001 detinuta NASUS PHARMA -ISRAEL. Fiecare BUN livrat de VANZATOR catre CUMPARATOR are inscris pe ambalaj Nr Lot, si Data expirarii. Produsele Taffix au un termen de valabilitate de 24 luni de la data productiei.  
XII. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONAL
Colectarea datelor cu caracter personal se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de RO DISTRIBUTION 2000 SRL sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual. Datele ce vor fi salvate in baza de date ale RO DISTRIBUTION 2000 SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa. Optarea pentru abonarea la newsletterul RO DISTRIBUTION implica acceptul utilizatorilor website-ului ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate.

 Scopurile prelucrarii acestor date sunt: inregistrarea in scopuri contabile si emiterea facturii fiscale; informarea cu privire la comanda efectuata de Cumparator in cadrul magazinului virtual RO DISTRIBUTION, informarea despre produsele si promotiile RO DISTRIBUTION sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de RO DISTRIBUTION, respectiv activitati de marketing/trimiterea de newslettere catre baza de date a Vanzatorului de la care va puteti dezabona in orice moment, realizarea de rapoarte statistice. RO DISTRIBUTION se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de RO DISTRIBUTION cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date. Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia [trebuie sa existe dovada acordului expres] . Pentru mai multe detalii vezi Politica cu privire la protectia datelor personale.

 Conform cerintelor legale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date RO DISTRIBUTION 2000 SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Vezi Politica de confidentialitate. Cumparatorul se obliga sa furnizeze Vanzatorului datele necesare facturarii, acestea fiind necesare emiterii facturii fiscale aferente comenzii plasate. Refuzul Cumparatorului de a furniza aceste date determina anularea comenzii.
 Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de RO DISTRIBUTION 2000 SRL? In acest caz bifati Ține-mă la curent cu noutățile și ofertele exclusive  

Wishlist produse

Nu aveți niciun produs în wishlist.