Studiul Științific Taffix™- eficacitate COVID-19 Delta

Conform studiilor de laborator publicate de Nasus Pharma, eficacitatea Taffix™ asupra variantei COVID-19 Delta a fost de 100% iar pentru celelalte variante COVID-19 a fost de 99.99%.

Real Life Survey

Pulverizarea nazală cu pulbere nazală de hipromeloză cu pH redus(Taffix™), a redus rata de infecție a SARS-CoV-2 la evenimentul de sondare în masă la o comunitate extrem de endemică. Un sondaj observațional prospectiv sub observația Klang Shmuel, Mann Barbara, Megiddo Dalia, Lapidot Tair, Napartek Yaakov

Taffix blochează infecția celulelor cu virusul SARS-CoV-2  
(COVID-19)

Celule sănătoase

COVID-19

COVID-19+Taffix™

Vezi studiul publicat în

BIOMEDICAL Journal of Scientific&Technical Research

Eficacitatea Taffix împotriva COVID-19 - Cuantificarea ARN-ului virusului - blocaj 99,9%

Stratul de gel produs de pulberea Taffix™ ️după administrarea unei cantități echivalente din punct de vedere clinic, a blocat în mod eficient virusul SARS-CoV-2, după cum se demonstrează prin reducerea ARN-ului echivalent cu reducerea cu 4 log a numărului de viruși. Taffix™ ️a protejat, de asemenea, peste 99% din celule de infecție cu virusul SARS-CoV-2 viu.

Taffix s-a dovedit extrem de eficient împotriva virusurilor respiratorii inclusiv virusul gripal H1N1

Celulele MDCK au fost tratate cu virusul gripei H1N1 și viabilitatea lor a fost testată. Virușii au fost pretratați cu Saline, Taffix și un alt produs disponibil comercial timp de 5 minute sau 30 de minute înainte de infecție.

Taffix protejează celulele de infecția cu lentivirus cu 97%

Celulele MDCK au fost tratate cu virusul gripei H1N1 și viabilitatea lor a fost testată. Virușii au fost pretratați cu Saline, Taffix și un alt produs disponibil comercial timp de 5 minute sau 30 de minute înainte de infecție.

Celule fără protecție vs. Celule protejate cu Taffix

Măsurarea fluorescenței în celule tratate cu soluții de testare. Lentivirusul GFP a fost utilizat pe baza capacității sale de a introduce o genă fluorescentă GFP în celulele infectate, permițând astfel identificarea celulelor infectate cu virus.

Image

01

În prima imagine, observăm pete de fluoreșcență ce indică infecția celulelor cu virus așa cum se vede la microscop.

Image

02

În a doua imagine, aproape că nu se observă fluoreșcența. Niciun virus nu a ajuns în celule.

Wishlist produse

Nu aveți niciun produs în wishlist.