De unde puteți cumpăra Taffix™ ?

Farmaciile Catena

Farmaciile HelpNet

Farmaciile Remedium

Farmacia Tei

Pharma Life

Farmaciile Al Shefa

Online pe www.taffix.ro

This teepee tents are made of 100% natural, non-toxic, unpainted cotton canvas. The tent poles are made of sturdy pine wood and are free of chemical odors and harmful substances. Pine wood and cotton fabric are both free of chemicals and/or irritants.There are plastic connectors holding the poles together (which come in two parts). While the teepee is sturdy, this brings a question of durability to mind. Glue might be helpful here for extra assurance.

The best choice for your adorable boys or girls!

Spray Nazal Taffix™ 

Taffix™ este un produs INOVATOR creat de cercetătorii israelieni de la Nasus Pharma. Spray-ul nazal Taffix™ pe bază de micro-pulbere, oferă o soluție de protecție suplimentară împotriva infectării cu virusul COVID-19, a variantelor Delta, Delta Plus, Alpha, Beta și a virusurilor gripale inclusiv H1N1.

Folositi Taffix respectand totodata recomandarile autoritatilor sanitare cu privire la prevenirea infectarii cu COVID19 si cu privire la combaterea pandemiei. Taffix nu se substituie masurilor recomandate de autoritatile sanitare. Informati-va din surse oficiale cu privire la beneficiile vaccinarii impotriva COVID 19 si cu privire la beneficiile aduse de respectarea recomandarilor facute de autoritatile sanitare.

GET IT WITH DISCOUNT 30%

Discount 30%

Studiul Științific Taffix™- eficacitate COVID-19 Delta

Conform studiilor de laborator publicate de Nasus Pharma, eficacitatea Taffix™ asupra variantei COVID-19 Delta a fost de 100% iar pentru celelalte variante COVID-19 a fost de 99.99%.

MOD DE UTILIZARE TAFFIX™ 

Place

PASUL

1

Scoateți spray-ul Taffix™ din cutie și înlăturați capacul.
Agitați ușor flaconul Taffix.
Pulverizați ușor în aer de 2-3 ori spray-ul Taffix™ pentru a-l testa.
Taffix™ este acum gata de utilizare!
Place

PASUL

2

 1. Suflați nasul. 
Place

PASUL

3

2. Agitați ușor flaconul. 
Place

PASUL

4

3. Pulverizați 1-2 pufuri în fiecare nară. 
Place

PASUL

5

4. Ștergeți flaconul.

Prospect Taffix™ Spray Nazal

În cazul în care înainte de a cumpăra sau de a folosi Taffix™ Spray Nazal vreți să vă informați suplimentar sau să vă consultați cu medicul dvs. puteti vedea prospectul Taffix™ aici. 

How to Assemble

Cum se folosește?

Taffix™ este utilizat pentru blocarea virusurilor din cavitatea nazală, virusuri care ar putea pătrunde în sistemul respirator și provoca infecții. Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cum se folosește spray-ul nazal din ISRAEL Taffix™.