Noua rutină zilnică în pandemie

 Cum sa ne creștem șansele să rămânem protejați în perioada următoare?

Pe măsură ce anotimpul rece și sezonul gripal se apropie de noi suprapus peste valul 4 al pandemiei de Covid-19, este timpul să ne reevaluăm rutina zilnică pentru a rămâne sănătoși și protejați. În ultimii doi ani pandemia de Coronavirus ne-a determinat să adoptăm o nouă rutină zilnică prin care să ne protejăm sănătatea: distanțarea socială, spălarea corectă a mâinilor și purtarea măștii de protecție sunt cele care fac diferența dintre sănătate și boală.

 

Distanțarea fizică este cea care ne ajută să rămânem împreună

Este bine cunoscut faptul că virusurile din aer au un nivel ridicat de transmitere prin diferite modalități precum tusea, strănutul și chiar expirația.

Distanțarea socială nu este tot timpul posibilă, mai ales cand sunt frecventate spațiile aglomerate precum transportul în comun, așteptarea la coadă la supermarket sau chiar și folosirea liftului.

Cu toate că pe parcursul zilei sunt atât de multe variabile necunoscute care ne fac vulnerabili, trebuie să rămânem vigilenți și să ne protejăm cât mai mult.

 

Importanța unei igiene adecvate

Igiena personală este extrem de importantă. Asigurați-vă că vă spălați pe mâini cât mai des posibil și că folosiți frecvent dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool, mai ales după ce ați fost expus în zone cu un risc ridicat de contaminare cu virusuri. De asemenea, este important să curățați și să dezinfectați frecvent suprafețele atinse zilnic, cum ar fi mesele, clanțele ușii, mânerele, birourile, computerele, telefoanele, tastaturile, chiuvetele, toaletele, etc.

 taffixspraynazal

Protecția nu este 100% garantată dar pentru a ne apropia de acest procent trebuie să ținem cont de recomandările autorităților sanitare

Chiar și cu toate aceste măsuri de precauție și cu respectarea unei rutine zilnice riguroase, asistăm la creșterea constantă a numărului de cazuri de Coronavirus.

Exista mai multe motive pentru aceasta: în primul rând, o parte din măști nu oferă protecție absolută, iar performanța lor este afectată în continuare de modul în care sunt purtate și de cât de des au fost purtate.

În al doilea rând, nu toată lumea poartă masca de protecție, un adevăr trist care pune în pericol pe toată lumea și împiedică rezolvarea problemei generate de pandemia de Covid-19.

Există opinii care spun că măștile care au fost scoase din ambalaj și așezate corespunzător atât pe gură, cât și pe nas, oferă o protecție de până la 60%.

Mulți oameni sunt neglijenți în a-și înlocui masca după folosire și, în loc să fie protejați, se întâmplă opusul.

Așadar, trebuie acordată atenție modului de folosire al măștii de protecție.

 

Paradoxul pandemiei

Oamenii sunt rezistenți și se pot adapta destul de ușor. Acest lucru a fost demonstrat în ultimul an, deoarece găsim modalități de a face față pandemiei.

Aproape paradoxal, pe de o parte, vedem numărul cazurilor în continuă creștere, rapoartele spitalelor supraaglomerate, restricțiile impuse și totuși, vedem oameni care ignoră recomandările autorităților sanitare.

Acesta creează o situație periculoasă, întrucât mulți consideră că autoritățile au exagerat mult riscurile, și prin urmare, aceștia devin imprudenți și își pun viața lor în pericol precum și a celor din jur.

 

O abordare necesară a protecției

Trebuie să respectăm în continuare distanțarea socială și să rămânem vigilenți. Trebuie să purtăm în continuare masca de protecție, trebuie să ne asigurăm că mâncăm corect și că facem exerciții fizice, două lucruri care afectează foarte mult sistemul nostru imunitar și bunăstarea noastră generală și care ne întăresc apărarea naturală împotriva virusurilor. Apariția vaccinurilor împotriva Covid-19 și disponibilitatea lor în România a adus o șansă în plus pentru a trece cu bine peste pandemie. Este dovedit că s-au redus cazurile de îmbolnăvire medii și grave, iar pacienții din ATI care au fost vaccinați sunt sub 5% din totalul pacienților. Din păcate, foarte multe persoane ezită sau evită să se vaccineze și consecințele pentru sănătatea lor pot fi fatale. De asemenea, o persoană nevaccinată și infectată cu COVID 19 are foarte multe șanse să facă forme grave ale bolii și să ocupe un loc în spital, chiar la ATI, punând în acest fel presiune pe sistemul sanitar. Fiți responsabili! Atunci când secțiile de ATI sunt pline, un loc ocupat înseamnă o șansă în minus pentru altcineva! Iar acest altcineva poate fi un om drag vouă!

Aflați de beneficiile vaccinării informându-vă numai din surse oficiale.

 

Adaugați Taffix la noua rutină zilnică

Este un consens în lumea științifică faptul că cei mai mulți receptori pentru virușii cu transmitere prin aer se află la nivelul mucoasei nazale.

Taffix™ este un produs INOVATOR creat de cercetătorii israelieni de la Nasus Pharma. Spray-ul nazal Taffix™ oferă o soluție simplă de protecție suplimentară împotriva infectării cu virusul COVID-19, a variantelor Delta, Delta Plus, Alpha, Beta și a virusurilor gripale inclusiv H1N1.

Taffix™ este un spray cu pulbere nazală. Pulberea se transformă într-un gel în interiorul nasului și creează o barieră activă ce apără, protejează şi dezactivează virusurile cu transmitere prin aer.

Conform studiilor de laborator in vitro publicate de Nasus Pharma, eficacitatea Taffix™ asupra variantei COVID-19 Delta a fost de 100% iar pentru celelalte variante COVID-19 a fost de 99.99%.

Spray-ul nazal Taffix™ este folosit de oameni din întreaga lume și este disponibil și în România.

Conform Barbara Mann, Prof. Dr. de medicină specializată în boli infecțioase și sănătate internațională la Universitatea din Virginia, "Taffix s-a dovedit că reduce în mod eficient cantitatea de virus viu din laborator". Vezi mai multe detalii despre studiile științifice la adresa www.taffix.ro în pagina Studii Științifice.

 

Important

Este recomandat să folosiți Taffix înainte de a intra în spații publice, cum ar fi locul de muncă, transportul public, școli, cinema, restaurante și orice alt loc în care ați putea interacționa cu străini sau în care considerați că vă puteți supune riscului de infectare. Taffix asigură protecție suplimentară de 5 ore la o utilizare și poate fi folosit de până la 3 ori pe zi, în mod discontinuu: numai atunci când sunteți expus.

 

Rețineți că Taffix nu se substituie utilizării măștilor de protecție sau a celorlalte măsuri recomandate de autoritățile sanitare.

Empty content. Please select category to preview

Wishlist produse

Nu aveți niciun produs în wishlist.